Kompatibilní verze
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 1 - 2 cucchiai di farina tipo 00
- 1 uovo sbattuto
- 250 g di robiola a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 tartufo nero fresco a lamelle
- 3 - 4 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3385 kJ / 809 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Tuk
- 63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al formaggio
1h 5min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Soufflé al formaggio
55min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2h
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2j 30 menit