Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di pasta brisée pronta
- 200 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 400 g di ricotta vaccina ben scolata
- 100 g di panna fresca liquida
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca, spezzetati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703.2 kJ / 407.1 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 28.1 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 545.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta brisée
10min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Uova sode ripiene
1h 10min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Quiche Lorraine
45min
Crostata salata di spinaci
1h
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Budino di ricotta
5h 45min
Torta salata lucana
1h 10min
Crostata Arlecchino
55min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min