Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Ripieno
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm)
- 300 g di spinaci freschi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di pancetta di maiale
- 100 g di cipollotti a pezzi, con anche la parte verde
- 30 g di burro
-
40
g di pane bianco ammollato nel latte (10-15 g circa)
nebo 50 g di ricotta fresca sgocciolata - 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2027.1 kJ / 484.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Zuppa imperiale
1h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Tortellini in brodo
1h 20min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Cappelletti reggiani
2h
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Passatelli
45min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Zuppa inglese
6 Std.