Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpe Batter
- 120 g plain flour
- 30 g caster sugar
- 2 medium eggs
- 300 g milk
- 40 g unsalted butter, melted, plus extra for frying
Suzette Butter
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 50 g caster sugar
-
60
g Grand Marnier
nebo Cointreau - 80 g unsalted butter, soft
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1520.1 kJ / 363.3 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 55.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes
1h 15 min
Pineapple and Rum Pancakes
40min
Crêpes
1h 15 min
Sicilian Iced Coffee
4 Std. 10 Min
Houmous
13h 30 min
Brain Cupcakes
1h 40min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 Std. 55 Min
Classic Banana Bread
1h 25min
Mini Egg Cupcakes
1h
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Best Basic Houmous
5 min
Carrot Cake
2h 30 min