Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpe Batter
- 120 g plain flour
- 30 g caster sugar
- 2 medium eggs
- 300 g milk
- 40 g unsalted butter, melted, plus extra for frying
Suzette Butter
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 50 g caster sugar
-
60
g Grand Marnier
nebo Cointreau - 80 g unsalted butter, soft
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1520.1 kJ / 363.3 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 55.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes
1h 15min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Béchamel Sauce
15min
American-style Pancakes
40min
Crêpes
1h 15min
Brownies
50 min
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12h 55min
Porridge with Pear Compote
25 Min
Classic Banana Bread
1 Std. 25 Min