Empress Rice with Crème Anglaise
TM6 TM5

Empress Rice with Crème Anglaise

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 350 g whole milk
  • 80 g caster sugar
  • 50 g pudding rice
  • 1 lemon finely grated zest only
  • 3 jelly cubes (quarter of one 135 g pack)
  • 1 vanilla pod seeds only
  • 3 egg yolks from medium eggs
  • 250 g milk
  • 4 gelatine leaves
  • 200 g whipping cream
  • 15 g candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
  • 15 g candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
  • 20 g Kirsch

Nutriční hodnoty
na 6 portions
Kalorie
2214 kcal / 9252 kJ
Protein
46 g
Tuk
122 g
Sacharidy
199 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty