Empress Rice with Crème Anglaise

Empress Rice with Crème Anglaise

5.0 1 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
6 portions

Suroviny

  • whole milk
    350 g
  • caster sugar
    80 g
  • pudding rice
    50 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • jelly cubes (quarter of one 135 g pack)
    3
  • vanilla pod seeds only
    1
  • egg yolks from medium eggs
    3
  • milk
    250 g
  • gelatine leaves
    4
  • whipping cream
    200 g
  • candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
    15 g
  • candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
    15 g
  • Kirsch
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 portions

Protein 46 g
Kalorie 9252 kJ / 2214 kcal
Tuk 122 g
Sacharidy 199 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...