Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g estragonu, świeżego
- 500 g filetów z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonych na kawałki, bez białych błonek, lekko zmrożonych
- ¾ łyżeczki soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- olej rzepakowy, do smażenia burgerów
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 524 kJ / 125 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos hamburgerowy
5min
Burgery wołowe w razowej bułce
2h
Burger wołowy
20min
Mini pizze
2 godz. 10 min
Bułki maślane do burgerów
1 Std. 20 Min
Nuggetsy z kurczaka z dipem ogórkowym
45min
Burgery wieprzowe na Varomie i krem paprykowy z ajvarem
1 Std. 15 Min
Shoarma z kurczaka
1h 45min
Burgery z chorizo, guacamole i granatem
2h
Chrupiące paluszki z kurczaka (goujons)
40min
Burger DELUXE
2 godz. 15 min
Burrito z kurczakiem i pico de gallo
40min