Zařízení & příslušenství
Temperar chocolate
Příprava 5min.
Celkový 15min.
250 g
Suroviny
-
chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
11 mg
Protein
4.2 g
Kalorie
2008.3 kJ /
480 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
5.9 g
Nasycený tuk
17.8 g
Sacharidy
63.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chocolate
59 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Chocolate
59 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Panquecas em frasco
20min.
Chocolate fantasia
2hod. 10min.
Cake pops de chocolate branco
24hod.
Bolo de chocolate na caneca
5min.
Ganache
20min.
Massa choux
1hod. 30min.
Honeycomb
1hod. 30min.
Bonecos e bengalas de baunilha com cobertura de chocolate
35min.
Crepes de cacau e ovos-moles
9hod. 15min.
Pão de alho e ervas
1hod. 40min.
Bombons recheados
1hod. 25min.
Caramelos
2hod.