Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2008.3 kJ / 480 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 11 mg
Alternativní recepty
Ovos da Páscoa recheados
1 Std. 45 Min
Bombons de avelã
50 Min
Caramelos
2 Std.
Mini ninhos de chocolate
1h 30min
Molho de caramelo
1h 30min
Trufas de chocolate
1h
Guirlache Nougat
1h 30min
Bombons recheados
1 Std. 25 Min
Crocante de amendoim
1h 30min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2 Std.
Pasta de alho
20min
Caramelos
2 Std.