Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced
- 100 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
Pâté
- 6 - 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 tsp pickled green peppercorns
- 2 slices white bread (50 g)
- 100 g button mushrooms
- 900 g pork meat, lean, diced (2 cm)
- 150 g chicken livers, trimmed, cut in pieces
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 3 large eggs
- 50 g milk
- 20 g oloroso wine
-
50
g foie gras mi-cuit
nebo 50 g pork liver paté (chicken or duck)
Assembly
- 3 slices bacon, unsmoked
- 1 egg, beaten
- 3 gelatine leaves
- 350 g water
- 50 g sweet wine (sweet sherry or Madeira)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1706 kJ / 408 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40p
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12 Std. 5 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Sponge Cake
1 Std. 50 Min
Berry mousse
4h 50 min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Strawberry and Pear Terrine
9h 30min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Venison and Potato Goulash
50 Min
Beef Goulash
2h 45min