Crusted Pâté (Spain)

Crusted Pâté (Spain)

4.0 1 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 10hod.
12 portions

Suroviny

Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    400 g
  • unsalted butter diced
    200 g
  • water plus extra for soaking
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Pâté
  • fresh parsley leaves only, to taste
    6 - 8 sprigs
  • pickled green peppercorns
    3 tsp
  • white bread (50 g)
    2 slices
  • button mushrooms
    100 g
  • pork meat lean, diced (2 cm)
    900 g
  • chicken livers trimmed, cut in pieces
    150 g
  • fine sea salt
    3 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • large eggs
    3
  • milk
    50 g
  • oloroso wine
    20 g
  • foie gras mi-cuit
    50 g
    pork liver paté, (chicken or duck)
Assembly
  • bacon unsmoked
    3 slices
  • egg beaten
    1
  • gelatine leaves
    3
  • water
    350 g
  • sweet wine (e.g. sweet sherry or Madeira)
    50 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 22.6 g
Kalorie 1706 kJ / 408 kcal
Tuk 24.2 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...