Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (volitelně)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
nebo 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
nebo 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Creamy courgette soup
25min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Gazpacho
1h 15min
Creamy pea soup
40min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Smooth fennel and carrot soup
40min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min