Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (volitelně)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
nebo 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
nebo 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Creamy courgette soup
25 Min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Tuna stew with potatoes
40 Min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Žádné hodnocení
Asparagus Stem Soup
55 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Creamy pea soup
40 Min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min