Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 gramů cibule, napůl
- 25 gramů olivového oleje
- 610 gramů dýně hokkaidó, na větší kusy
- 800 gramů zeleninového vývaru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kukuřičná krémová polévka
25 min
Avokádová krémová polévka
15 min
Květáková polévka
35min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Polévka červená z řepy
35min
Dýňová polévka
45 min
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Květáková polévka s krutony
30 min
Polévka z ředkvičkových listů
40 min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50 min