Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 gramů cibule, napůl
- 25 gramů olivového oleje
- 610 gramů dýně hokkaidó, na větší kusy
- 800 gramů zeleninového vývaru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 Min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 Std. 30 Min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 Min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4 Std. 10 Min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1h
Bramborová polévka
45 Min
Květáková polévka s vločkami
45 Min
Dip z jablečného pyré a křenu
Brak ocen
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 Min
Květáková polévka
35 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min