Zařízení & příslušenství
Polévka oranžová z dýně
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
125 gramů cibule napůl
-
25 gramů olivového oleje
-
610 gramů dýně hokkaidó na větší kusy
-
800 gramů zeleninového vývaru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.3 g
Kalorie
369 kJ /
88 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme dětem
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka červená z řepy
35min.
Polévka zelená cuketová
30min.
Bramborová polévka
45min.
Polévka z ředkvičkových listů
40min.
Plněné cukety po námořnicku
1hod. 25min.
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1hod.
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45min.
Cizrnová polévka se slaninou
40min.
Polévka z mladých kopřiv
25min.
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min.
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min.
Polévka z červené řepy
40min.