Zařízení & příslušenství
Polévka oranžová z dýně
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
125 gramů cibule napůl
-
25 gramů olivového oleje
-
610 gramů dýně hokkaidó na větší kusy
-
800 gramů zeleninového vývaru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.3 g
Kalorie
369 kJ /
88 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme dětem
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka červená z řepy
35min.
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1hod.
Bramborová polévka
45min.
Květáková polévka s vločkami
45min.
Květáková polévka
35min.
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40min.
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Britské křížové bochánky
3hod. 50min.
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
50min.
Polévka z mladých kopřiv
25min.
Cuketová polévka se žampióny
30min.
Žampiónová krémová polévka
20min.