
Zařízení & příslušenství
Kapr vařený v páře
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
1000 gramů kapra, s kůží nebo bez kůže
-
1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého
-
1 čajová lžička čerstvého kopru nebo sušeného
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1100 gramů vody
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
317 kcal /
1328 kJ
Protein
45.2 g
Tuk
12.1 g
Sacharidy
0.8 g
Vláknina
0.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Štědrý den
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Volská oka v páře
15min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min
Treska s kroupotem
50min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min
Vařená jasmínová rýže
35min
Vařená bílá dlouhozrnná rýže
35min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min