Zařízení & příslušenství
Kapr vařený v páře
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
1000 gramů kapra, s kůží nebo bez kůže
-
1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého
-
1 čajová lžička čerstvého kopru nebo sušeného
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1100 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
45.2 g
Kalorie
1328 kJ /
317 kcal
Tuk
12.1 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Štědrý den
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Játrová rýže
35min.
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min.
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1hod. 45min.
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min.
Hovězí Stroganoff
1hod.
Pražma v páře s bramborami
35min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.
Kroupy se žampióny
55min.