Zařízení & příslušenství
Kapr vařený v páře
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
1000 gramů kapra, s kůží nebo bez kůže
-
1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého
-
1 čajová lžička čerstvého kopru nebo sušeného
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1100 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
45.2 g
Kalorie
1328 kJ /
317 kcal
Tuk
12.1 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Štědrý den
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min.
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min.
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min.
Pečené papriky plněné masovou směsí
1hod. 20min.
Meruňkový kompot se skořicí
45min.
Zabijačková černá polévka
35min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.