Zařízení & příslušenství
Kapr vařený v páře
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
1000 gramů kapra, s kůží nebo bez kůže
-
1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého
-
1 čajová lžička čerstvého kopru nebo sušeného
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1100 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
45.2 g
Kalorie
1328 kJ /
317 kcal
Tuk
12.1 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Štědrý den
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska s kroupotem
50min.
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min.
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min.
Kapr ve vinné páře
45min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.
Kaparová pomazánka se sardinkami
5min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Vařené brambory
30min.
Volská oka v páře
15min.