Zařízení & příslušenství
Kapr vařený v páře
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
1000 gramů kapra, s kůží nebo bez kůže
-
1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého
-
1 čajová lžička čerstvého kopru nebo sušeného
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1100 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
45.2 g
Kalorie
1328 kJ /
317 kcal
Tuk
12.1 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Štědrý den
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Kapr ve vinné páře
45min.
Zelené fazolky s tymiánem
1hod. 10min.
Restovaná šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min.
Lososovo-bramborové kuličky
55min.
Vanilkové dortíky s malinovým džemem
1hod.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12hod. 30min.