Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La crème aux fraises Tagada (le jour même)
- 400 g de lait
- 170 g de fraises Tagada
- 40 g de fécule de maïs
- 3 œufs
La pâte à choux
- 150 g d'eau, et 5-10% du poids du fondant blanc
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 527.3 kJ / 125.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 3.7 g
Alternativní recepty
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10min
Mmmh un doonut !!!
2 Std. 45 Min
Napolitain
73 Std. 40 Min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Sticks de meringue choco-noisettes
2h
Fraiseburgers
2 Std. 45 Min
Choux façon tiramisu
1h 50 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Makis à la banane
35 Min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min