Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La crème aux fraises Tagada (le jour même)
- 400 g de lait
- 170 g de fraises Tagada
- 40 g de fécule de maïs
- 3 œufs
La pâte à choux
- 150 g d'eau, et 5-10% du poids du fondant blanc
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 527.3 kJ / 125.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 3.7 g
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15u.
Trianon
3ωρ.
Mystère au chocolat
8 godz. 30 min
Mille-feuille pistache-framboise
1 Std. 45 Min
Mille-feuille pomme-safran
3u. 15min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Gâteau aux 3 chocolats
2 Std. 55 Min
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20h
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Entremets aux 2 chocolats
2 Std. 15 Min
Mille-feuille à partager
1 Std. 45 Min