Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 40 g de levure boulangère fraîche, émiettée (1 cube)
- 100 g de sucre en poudre, et un peu pour la finition
- 250 g de lait
- 200 g d'huile de tournesol
- 2 jaunes d'œufs
- 630 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
La garniture
- 500 g de confiture de prunes
- 50 g de beurre fondu
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1298 kJ / 310 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beignets au four
2 Std.
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Petits pains au lait au caramel
4h
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30min
Briochettes en éventail
3 Std. 35 Min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10 min
Le pain bénit
2h 30min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Mini-brioches au saucisson
2 Std.
Gâteau aux noisettes
55 Min