Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au speculoos
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 150 g de pâte de speculoos
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le biscuit
- 6 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 150 g de farine de blé
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1314.3 kJ / 313.8 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaufres-cookies aux noisettes
20 min
Le rose-framboise
5h
Entremets aux deux chocolats
35 min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 godz. 30 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15min
Délice chocolat-coco
1 godz. 30 min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Génoise au chocolat
45 min
Délice pomme-speculoos
12h
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min