Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crepes
- 5 g aneto
- 10 g salsa
- 120 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1000 g leite
- ½ c. chá de sal
- 3 ovos
- 300 g farinha tipo 65
Recheio
- 15 g salsa
- 500 g água
- 550 g peixe variado s/ pele e s/ espinhas
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g talo de aipo cortado em pedaços
-
80
g chalota
nebo 150 g cebola - 2 dentes de alho
- 30 g manteiga
- 400 g leite
- 80 g farinha
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só a raspa
- 20 g sumo de limão (0.5 unid. aprox.)
P/ servir
- Manteiga q.b. p/ untar
- Natas q.b. p/ regar
- Queijo emmental ralado q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 298.7 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 432.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de camarão
50 dk
Quiche de alho-francês e camarão
1 Std. 10 Min
Crepes de pescada
1h 15min
Crepes com espinafres e ovo
1 Std. 5 Min
Embrulhos de couve com salmão
1sa
Tartes de alho-francês e cenoura
1h 15min
Crepes de bacalhau
1h 15min
Empadas de carne de porco
2 Std. 5 Min
Empada de coelho
2h
Tarte de feta e espinafres
40 dk
Crepes de camarão
1 Std. 10 Min
Empada Galega
35 dk