Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g farinha tipo 55
- 50 g farinha integral
- 50 g açúcar amarelo
- 50 g óleo
- 50 g água
- 1 ovo
Recheio
- 300 g pera-rocha cortada em pedaços
- 100 g uvas vermelhas cortadas em metades
- 20 g açúcar amarelo
- 5 g amido de milho
- 1 limão (raspa e sumo)
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1022.2 kJ / 244.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 11.8 mg
Alternativní recepty
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Tarteletes de citrinos
2 Std.
Tarte de maçã
50min
Galete de alperce
45 Min
Pão com espinafres e ovo
2 Std. 30 Min
Tacos de peixe com agrião
25min
Tarte de outono com marmelo
1 Std. 25 Min
Tarte gelada
3 Std. 20 Min
Soufflé de espinafres e espargos
1 Std. 30 Min
Tarteletes de morango
1h 15min
Doce de pêssego com hortelã
45 Min
Tarte Tatin de pera
1 Std. 30 Min