Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Mehl
- 180 g Zucker
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 600 g Sahne
- 300 g Milch
- 120 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 ½ Pck. Vanillepuddingpulver
- 5 Äpfel, säuerlich, geschält, geachtelt, entkernt (ca. 750 g)
- 5 Quitten, geschält, geachtelt, entkernt (ca. 900 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1378 kJ / 329 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Gedeckter Quittenkuchen
3 Std. 30 Min
Brombeer-Kuchen
2h
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min
Quitten-Tarte
50min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2h
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3 Std.
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50min
Ingwer-Quitten-Streusel
1 godz. 5 min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.