Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zwetschgenpüree
- 140 g Zwetschgen, geviertelt
- 15 g Zucker
- ½ TL Zimt
Sandkuchen und Fertigstellung
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 200 g Zucker
- 4 Streifen Zitronenschale (à ca. 1 x 6 cm), unbehandelt, dünn abgeschält
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eier
- 100 g Speisestärke
- 2 TL Backpulver
- 2 TL Kakao
- 100 g Zwetschgen, entsteint, in Würfeln (0,5-1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 866 kJ / 206 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zimt-Apfel-Kuchen
3 Std.
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2 Std.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 Std. 20 Min
Bananenkuchen mit Schokolade und Rosinen
1小时 35 分钟
Beeren-Kokos-Kuchen
2h 10 min
Pflaumen-Sandkuchen
1 Std. 40 Min
Birnen-Nuss-Kuchen
1 Std. 45 Min
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1hod. 30min