Kompatibilní verze
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nems
- 1 lata de confit de pato (peso neto 600 g)
- 10 g de raíz de jengibre fresca pelada
- 150 g de mermelada de higos
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 hojas de pasta brick (1 paquete)
Salsa
- 50 g de salsa de soja
- 30 g de mermelada de higos
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 30 g de vino blanco
- 30 g de agua
- 1 cucharadita de maicena (5 g)
- 20 hojas de cogollos de Tudela
- 4 - 6 ramitas de menta fresca (solo las hojas) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8.75 g
- Sacharidy
- 7.51 g
- Tuk
- 3.85 g
- Vláknina
- 0.21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Tiradito de lubina
15 Min
Mantequilla Café de París
10min
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Tartar de buey
10min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Terrinas de foie trufado
74 Std.
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 godz. 10 min
Steak tartare
30 min