Kompatibilní verze
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Arancini
- 60 g de queso parmesano (en trozos)
- 1200 g de agua
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 granada
- 2 cucharadas de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 huevo
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- 2 huevos batidos
- 120 g de pan rallado
- aceite para freír
Fondue de queso de cabra
- 200 g de nata
- 200 g de queso de cabra en rulo
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2652 kJ / 634 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2h 30 min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Quesadas de requesón y coco
40min
Rocas de chocolate heladas
1h 20 min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4h
Chutney de fresas
24h
Bricks de cangrejo
35 Min
Tallarines con calabacín, menta y limón
20 min
Ravioli de ricota y jamón con crema de salvia
1h 45min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Bacalao espiritual
45min
Bombones de fresa
35 Min