Kompatibilní verze
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Arancini
- 60 g de queso parmesano (en trozos)
- 1200 g de agua
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 granada
- 2 cucharadas de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 huevo
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- 2 huevos batidos
- 120 g de pan rallado
- aceite para freír
Fondue de queso de cabra
- 200 g de nata
- 200 g de queso de cabra en rulo
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2652 kJ / 634 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yemas
4 godz. 20 min
Risotto
30 min
Bocaditos de zanahoria con crema de mozzarella
1 Std. 40 Min
Bricks de cangrejo
35min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2 godz. 30 min
Pastel de judías rojas y verduras con arroz al cava
1 Std. 15 Min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30 min
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26 godz.
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1 Std.
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 min
Mini tortitas de queso azul y nueces con pera caramelizada
20 min
Salsa bearnesa
15 min