Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1717 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.17 g
- Sacharidy
- 2.75 g
- Tuk
- 40.33 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Curry madrás - Subcontinente indio
15 Min
Cebollitas en aceite
1 godz. 10 min
Chutney de fresas
24h
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 min
Foie de pato
33h
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Foie gras (al vacío)
72h
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 godz. 10 min
Claras montadas
5min
Crema de boletus
1h 35 min.