
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 411 kcal / 1717 kJ
- Protein
- 9.17 g
- Tuk
- 40.33 g
- Sacharidy
- 2.75 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Galets a la borgoñona
30 Min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 Std. 20 Min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Foie de pato
33 Std.
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Mantequilla Café de París
10 Min
Berberechos al vapor con lima
20 Min