Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1717 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.17 g
- Sacharidy
- 2.75 g
- Tuk
- 40.33 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 λεπτ.
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 Std.
Cake de naranja confitada y almendra
3ωρ.
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Hamburguesa de confit de pato y lombarda con salsa de naranja
4 Std. 45 Min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Foie de pato
33h
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Claras montadas
5 Min