Terrinas de foie trufado

Terrinas de foie trufado

5.0 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 74hod.
6 raciones

Suroviny

  • 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
  • ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
  • 2 cucharaditas de armañac
  • 2 cucharaditas de vino dulce
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
  • 800 g de agua
  • 300 g de cubitos de hielo

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 9.17 g
Kalorie 1717 kJ / 411 kcal
Tuk 40.33 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 2.75 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...