
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 250 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal
- 10 - 12 corazones de alcachofa frescos (de aprox. 50 g c/u)
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 2 hojas de laurel secas desmenuzadas
- 3 pellizcos de perejil seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 10 granos de pimienta negra
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para cubrir)
- agua
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 294 kcal / 1230 kJ
- Protein
- 3.4 g
- Tuk
- 20.1 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 1490.7 mg
Alternativní recepty
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12hod. 30min
Habas tiernas rehogadas
30min
Cebollitas en aceite
1hod. 10min
Frito mallorquín de verduras
1hod.
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25hod. 50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1hod. 30min
Alcachofas al limón
40min
Alcachofas a la romana
50min
Alcachofas a la cerveza
45min
Berenjenas rellenas con huevo
1hod.
Flores de alcachofa
2hod.