Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 250 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal
- 10 - 12 corazones de alcachofa frescos (de aprox. 50 g c/u)
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 2 hojas de laurel secas desmenuzadas
- 3 pellizcos de perejil seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 10 granos de pimienta negra
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para cubrir)
- agua
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1490.7 mg
Alternativní recepty
Sardinas en escabeche
48 godz. 25 min
Cebollitas en aceite
1ωρ. 10 λεπτ.
Calabacín encurtido en aceite
3h 20min
Cardo con carabineros
1 Std.
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30 min
Alcachofas a la romana
50min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Habas tiernas rehogadas
30 Min
Alcachofas al limón
40 Min
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1h 30min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min