Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 250 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal
- 10 - 12 corazones de alcachofa frescos (de aprox. 50 g c/u)
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 2 hojas de laurel secas desmenuzadas
- 3 pellizcos de perejil seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 10 granos de pimienta negra
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para cubrir)
- agua
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1490.7 mg
Alternativní recepty
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Alcachofas al limón
40min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Chocolate & kumquats
40min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30 min
Manzana en conserva con especias
45min
Cebollitas en aceite
1h 10min
Conserva de tomates cherry
1h 30min
Calabacín encurtido en aceite
3hod. 20min
Setas en aceite
1 Std. 40 Min
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3hod. 50min
Picada de ajo y perejil
5 Min