Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
nebo light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
nebo cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2982 kJ / 713 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Tuk
- 25.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Steamed Bread Rolls
2h 10min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Chicken Broth with Bread Dumplings
1h 5min
Spaghetti carbonara
40min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min