Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
nebo light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
nebo cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2982 kJ / 713 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Tuk
- 25.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Sponge cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Pumpkin Soup
35 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Peking Chicken
45min
Sponge cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min