Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
nebo fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 625.4 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Beef Bourguignon
1h 30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8u. 45min
Chicken stock paste
45 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Beef in Stout
1h 40min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min