Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce

Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce

4.5 11 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 10min.
3 portions

Suroviny

Filling
  • fresh tarragon leaves
    5 g
    fresh chives, cut in pieces (4 cm)
  • artichoke hearts, in oil drained
    80 g
  • ricotta cheese
    100 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
  • chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
    3
  • water ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1400 - 1500 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • red peppers halved and deseeded
    2
  • garlic cloves unpeeled
    4
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • olive oil
    40 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 625.4 mg
Protein 44.6 g
Kalorie 1831.8 kJ / 437.8 kcal
Tuk 22.5 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 5.7 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...