Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
nebo fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 625.4 mg
Alternativní recepty
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Sticky Toffee Puddings
1h
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 Std. 45 Min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5 min