
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
nebo fresh chives cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers halved and deseeded
- 4 garlic cloves unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 437.8 kcal / 1831.8 kJ
- Protein
- 44.6 g
- Tuk
- 22.5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Sodík
- 625.4 mg
Alternativní recepty
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8hod. 45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min
Apple Marinade
10min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1hod. 10min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1hod. 5min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min