Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rice vermicelli
- 600 g water, plus extra hot water for soaking
- 1 Tbsp soy sauce
- 300 g raw prawns, peeled
- 6 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, deseeded, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp fish sauce
- 20 - 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
-
20
g rice wine
nebo dry sherry - 20 g oyster sauce
- 30 g sunflower oil
- 3 spring onions (approx. 20 g), finely sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2044 kJ / 489 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Egg Fried Rice
35min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 Min
Beef Teriyaki with Rice
1sa 50 dk
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 dk
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Italian Crusted Lamb
5h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 dk
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Peking Chicken
45min