Zařízení & příslušenství
Pork Vindaloo
Příprava 10min.
Celkový 4hod.
6 portions
Suroviny
Marinade
-
pork shoulder boneless, diced (2 cm)800 g
-
cardamom pods5
-
cloves5
-
fresh red chillies halved4
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
white wine vinegar30 g
-
red wine vinegar15 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground turmeric½ tsp
Curry
-
vegetable oil30 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
ripe tomatoes quartered250 g
-
fresh bird's eye chillies halved, to taste2 - 6
-
brown sugar1 tsp
-
water80 g
-
fresh coriander leaf chopped5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
27.1 g
Kalorie
1302 kJ /
311 kcal
Tuk
18.7 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Madras Curry Powder
5 Min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.