Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Stück Ingwer, frisch (ca. 2 cm), in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Paprika (ca. 120 g), in Stücken
- 15 g Sonnenblumenöl
- 15 g Sesamöl, geröstet
- 200 g Knollensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 700 g Wasser
- 200 g Orangensaft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 120 g Mie-Nudeln (Garzeit ca. 5 Minuten), in Stücke gebrochen
- 200 g Erbsen, TK
- 20 g Sojasauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 809 kJ / 193 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grüne Minestrone
30 Min
Minestrone goes Asia
20 Min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40 min
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1 godz.
Glasnudelsalat mit Omelettestreifen
45 min
Pekingsuppe
45 min
Vietnamesische Nudelsuppe
1 godz. 20 min
Chinesische Gemüse-Nudel-Suppe mit Yuba
35 min
Eintopf von Wintergemüsen
50 min
Minestrone mit Seidentofu
35 min
Bohneneintopf mit Feta
45 min
Asiatische Curry-Champignon-Suppe
25 min