Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackfleisch
- 250 g mageres Rindfleisch, in Würfeln (3 cm), 30-60 Minuten angefroren, einzeln liegend
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
Eintopf
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in mundgerechten Stücken
- 200 g gelbe Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 300 g Wasser
- 1 EL gemischte Kräuter, getrocknet, z.B. Thymian, Rosmarin, Majoran, Basilikum, Petersilie
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 120 g rote Linsen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1171 kJ / 279 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 9.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1h 50min
Shepherd's Pie mit Möhrenhaube
1 godz. 15 min
Hähnchen-Eintopf mit Süßkartoffeln und Kidneybohnen
45 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 godz.
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 godz.
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Szegediner Hackbraten
1 godz. 20 min