
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Avocado (z.B. Sorte Hass), geschält, Kern entfernt, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 Zitrone Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- ½ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- 600 g Wasser
- 500 g festkochende Kartoffeln klein (z.B. Drillinge), ungeschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 304 kcal / 1273 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 20 g
Alternativní recepty
Spargelragout
50min
Espressodressing
5min
Mozzarella-Carpaccio
40min
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15min
Pikante Gewürzäpfel
40min
Pellkartoffeln mit Pilz-Quark
1hod.
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Lasagne Caprese
1hod.
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min