Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip

Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip

4.2 318 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Avocado (z.B. Sorte Hass), geschält, Kern entfernt, in Stücken
    1
  • Ricotta
    250 g
  • Zitrone Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
    1
  • Olivenöl
    3 EL
  • Salz
    1 TL
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    ½ Bund
  • Wasser
    600 g
  • festkochende Kartoffeln klein (z.B. Drillinge), ungeschält
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 8 g
Kalorie 1273 kJ / 304 kcal
Tuk 20 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...