Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de pêches, épluchées et coupées en morceaux
- 500 g d'abricots frais, épluchés, dénoyautés et coupés en morceaux
- 500 g de prunes jaunes, dénoyautées et coupées en morceaux
- 25 g de jus de citron
- 30 - 70 g de cassonade, à ajuster selon le degré de maturité des fruits
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 2 étoiles de badiane
- 3 graines de cardamome
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 939 kJ / 224 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Compote pomme-poire aux épices
20 Min
Compote de pêches et framboises
1 Std.
Compotée de fruits d'été aux épices
35 Min
Compotée de fruits d'automne
30 Min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50min
Compote express de pêche au caramel
10min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1 Std.
Compote de prune à la cannelle
25min
Compote pommes-poires-miel
15min
Compote de pommes à la vanille
30 Min
Compote coing-pomme-framboise
30 Min