Clafoutis abricot-romarin

Clafoutis abricot-romarin

4.6 66 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 parts

Suroviny

  • 60 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour le moule
  • 500 g d'abricots frais coupés en deux
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 125 g de sucre en poudre
  • 40 g de farine
  • 40 g de poudre d'amande
  • 250 g de lait
  • 100 g d'amandes effilées
  • 3 branches de romarin frais effeuillées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 154.3 mg
Protein 12.2 g
Kalorie 1909.2 kJ / 457.7 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 9.5 g
Sacharidy 36.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...