
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches nettoyés
- 70 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café bombée d'estragon frais haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 120.2 kcal / 503 kJ
- Protein
- 7.7 g
- Tuk
- 5.6 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 19.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1hod.
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1hod. 10min
Asperges sauce romesco
45min
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges à la vinaigrette aux œufs
40min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1hod.
Asperges sauce mousseline
1hod.
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min