Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyés
- 70 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café bombée d'estragon frais, haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 503 kJ / 120.2 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 19.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Asperges sauce mousseline
1 godz.
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 godz.
Poireaux vinaigrette
35min