Asperges et sabayon à l'estragon

Asperges et sabayon à l'estragon

2.7 29 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 800 g d'asperges blanches nettoyés
  • 70 g de vin blanc
  • 6 jaunes d'œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café bombée d'estragon frais haché

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 19.8 mg
Protein 7.7 g
Kalorie 503 kJ / 120.2 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 9.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...