Kompatibilní verze
Velouté de champignons et noisettes XXL
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons, coupés en deux
- 12 brins de coriandre fraîche (réserver 2 brins ciselés pour la finition)
- 500 g de champignons de Paris frais
- 500 g de cèpes frais
- 20 g de beurre
- 400 g de bouillon de légumes
- 240 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 20 g de parmesan râpé, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 674.6 kJ / 162.6 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 434.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1 Std. 15 Min
Velouté de courgettes
45 Min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 Min
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Velouté de mâche et panais
30 Min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min
Velouté de châtaignes et pointe de Chartreuse
40 Min