
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan coupé en morceaux
- 30 g de beurre coupé en morceaux
- 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre suivant la taille
- 3 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 70 g d'échalotes
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de filet de poulet, sans peau détaillés en cubes (2 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 651 kcal / 2722 kJ
- Protein
- 30.5 g
- Tuk
- 28.3 g
- Sacharidy
- 68.8 g
Alternativní recepty
Gnocchis à la carbonara
15min
Linguine aux champignons et aux lardons
30min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Risotto au saumon
45min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Risotto à la viande hachée
45min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Tagliatelle au saumon fumé
20min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Croziflette
1hod. 25min
Tartiflette
1hod. 15min
Risotto crémeux au camembert
35min