Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre suivant la taille
- 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 70 g d'échalotes
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de blancs de poulet, détaillés en cubes (2 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2722 kJ / 651 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 28.3 g
Alternativní recepty
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Parmentier de poulet au curry
1 Std. 15 Min
Carbonara
30 min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 min
Risotto à la viande hachée
45 min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Tartiflette
1 Std. 15 Min
Poulet aux poivrons façon risotto
40 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Risotto au saumon
45 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min