Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 150 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 290.3 kJ / 69.5 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Soupe au potiron
50min
Soupe gratinée de butternut et oignon
35min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Chou-fleur vapeur
20min
Soupe de courgette et carotte au kiri
35min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40min
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Velouté de courgettes
45 min
Soupe de potiron au morbier
45 min
Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande
40min
Soupe de potimarron aux épices
45 min