Zařízení & příslušenství
咖啡墨西哥麵包
Příprava 40min.
Celkový 3hod.
8 塊
Suroviny
咖啡奶酥外皮
-
即溶咖啡粉2 茶匙
-
熱水1 ½ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化40 克
-
細砂糖100 克
-
中筋麵粉70 克
-
奶粉15 克
-
蛋1 顆
奶酥内餡
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
冰糖粉40 克
-
奶粉50 克
-
鹽1 小撮
-
20 克 鮮奶油蛋液20 克
麵糰
-
牛奶120 克
-
細砂糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉240 克
-
低筋麵粉10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 置於室溫軟化25 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
9.7 g
Kalorie
1783 kJ /
426 kcal
Tuk
19.2 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
必學!台式麵包
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan