Zařízení & příslušenství
豚肉丼
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
梅花火鍋肉片150 克
-
味醂2 大匙
-
醬油膏3 大匙
-
米酒2 大匙
-
糖1 大匙
-
油20 克
-
洋蔥 切粗絲150 克
-
水40 克
-
蛋 略打散2 顆
-
青蔥 切蔥花10 克
-
白芝麻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.3 g
Kalorie
995 kJ /
238 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日本媽媽家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan