紫菜酥

紫菜酥

3.8 15 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 人份

Suroviny

  • 純芝麻油
    15 克
  • 白芝麻
    15 克
  • 乾紫菜 剪小塊(約0.5公分×1公分)
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • ¾ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 人份

Protein 11.5 g
Kalorie 1333.2 kJ / 318.7 kcal
Tuk 24.1 g
Vláknina 10.3 g
Sacharidy 24.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...