Zařízení & příslušenství
吉士條麵包
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 10min.
10 個
Suroviny
-
牛奶280 克
-
糖60 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
高筋麵粉500 克
-
奶粉40 克
-
帕瑪森起士粉10 克
-
鹽1 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
美乃滋 (市售或自製)60 克
-
比薩起士絲40 克
-
乾燥巴西利 (volitelně)10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
12.2 g
Kalorie
1516 kJ /
362 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
46.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan