肉鬆蔥花捲

肉鬆蔥花捲

2.1 17 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 25min.
6 塊

Suroviny

  • 牛奶
    150 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    270 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
  • 切蔥花
    3 根
  • 美乃滋
    40 克
  • 肉鬆
    100 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 14.1 g
Kalorie 1614 kJ / 386 kcal
Tuk 15.9 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 46.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...