Zařízení & příslušenství
肉鬆蔥花捲
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 25min.
6 塊
Suroviny
-
牛奶150 克
-
冰糖粉25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
蔥 切蔥花3 根
-
美乃滋40 克
-
肉鬆100 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
14.1 g
Kalorie
1614 kJ /
386 kcal
Tuk
15.9 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
46.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
必學!台式麵包
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan