Zařízení & příslušenství
燒餅
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 45min.
12 個
Suroviny
油酥
-
橄欖油60 克
-
低筋麵粉90 克
燒餅皮
-
中筋麵粉400 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約95~100°C)220 克
-
冷水70 克
-
橄欖油40 克
-
20 克 黑芝麻白芝麻20 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
4.978 g
Kalorie
964 kJ /
230 kcal
Tuk
9.778 g
Vláknina
0.503 g
Sacharidy
30.406 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
早安!美善品
60 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan