Zařízení & příslušenství
魚香肉絲
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
豬肉絲150 克
-
米酒1 ½ 大匙
-
蒜頭2 粒
-
薑 切片5 克
-
油2 大匙
-
新鮮黑木耳 切絲2 片
-
新鮮荸薺 去皮切絲2 個
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
糖2 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蔥 切蔥花1 枝
-
香油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.412 g
Kalorie
836 kJ /
199 kcal
Tuk
12.742 g
Vláknina
0.896 g
Sacharidy
8.589 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
最愛肉
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan