Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)
- 10 克 蛋液
- 1 茶匙 醬油
- 1 大匙 蠔油
- 2 茶匙 蕃茄醬
- 1 茶匙 玉米粉
- 1 茶匙 油
- 1 茶匙 香油
- 1 支 蔥 ,切段
- 5 克 蒜頭 ,切末
- 1 大匙 花椒粒
- 10 克 乾辣椒 ,切小段(約1.5公分)
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 麻辣油
- 1 茶匙 糖
- 2 大匙 無鹽烤花生
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2000.5 kJ / 478.5 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 5.5 g