Zařízení & příslušenství
起酥肉鬆麵包
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 20min.
8 個
Suroviny
-
水140 克
-
細砂糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油30 克
-
肉鬆 依個人喜好調整80 克
-
酥皮 (市售或自製,詳見要訣),放置室溫8 片
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
10.2 g
Kalorie
1526 kJ /
365 kcal
Tuk
17.1 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
42.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
必學!台式麵包
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan