炒酸菜

炒酸菜

4.5 13 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 雪菜 浸泡1小時,擠乾,切段
    200 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    15 克
  • 30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 2 g
Kalorie 1176 kJ / 281 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...