Zařízení & příslušenství
玫瑰油雞
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排 (約380克)2 隻
-
紹興酒100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
甘草5 片
-
丁香5 枝
-
八角2 粒
-
桂枝 (長約5公分)1 枝
-
醬油80 克
-
冰糖粉50 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
36.5 g
Kalorie
1972 kJ /
471.5 kcal
Tuk
15.5 g
Sacharidy
29.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan