福菜蒸肉丸子

福菜蒸肉丸子

5.0 4 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
8 塊

Suroviny

  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    ½ 根
  • 新鮮荸薺
    3 粒
  • 新鮮香菜根 切碎
    2 枝
  • 梅干菜乾 洗淨、切碎
    120 克
  • 豬絞肉
    350 克
  • 香油
    1 大匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 醬油
    1 大匙
  • 蛋白
    1 顆
  • 1 茶匙
  • 少許,刷油用
  • 600 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 8.9 g
Kalorie 349 kJ / 83 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 3.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...