
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 粒 蒜頭
- ½ 根 新鮮紅辣椒 去籽,切段
- 3 粒 新鮮荸薺
- 2 枝 新鮮香菜根 切碎
- 120 克 梅干菜乾 洗淨、切碎
- 350 克 豬絞肉
- 1 大匙 香油
- 1 大匙 太白粉
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 大匙 醬油
- 1 顆 蛋白
- 1 茶匙 糖
- 油 少許,刷油用
- 600 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 83 kcal / 349 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.4 g