Zařízení & příslušenství
五香燒肉
Příprava 9hod.
Celkový 9hod. 10min.
600 克
Suroviny
五香粉
-
花椒粒2 茶匙
-
八角3 顆
-
小茴香籽2 茶匙
-
1 大匙 肉桂粉肉桂棒 (直徑約0.5公分)2 根
-
丁香6 粒
港式燒肉
-
帶皮五花肉 (約600克),切成大小約10x15公分1 塊
-
鹽2 茶匙
-
細砂糖1 大匙
-
粗鹽2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 600 克
Protein
87 g
Kalorie
9865 kJ /
2358 kcal
Tuk
220.2 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超人氣港式點心
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan