Zařízení & příslušenství
牛蒡飯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
水1200 克
-
短梗米300 克
-
毛豆100 克
-
牛蒡 切段500 克
-
純芝麻油 (冷壓)20 克
-
紅蘿蔔 切丁50 克
-
玉米粒50 克
-
醬油膏80 克
-
白芝麻15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.56 g
Kalorie
1458 kJ /
348 kcal
Tuk
6.15 g
Vláknina
10.633 g
Sacharidy
64.62 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan