Zařízení & příslušenství
叉燒包
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
16 塊
Suroviny
叉燒餡
-
沙拉油40 克
-
低筋麵粉50 克
-
水240 克
-
3 大匙 番茄醬紅麴醬3 大匙
-
蠔油2 大匙
-
醬油1 大匙
-
二砂糖50 克
-
叉燒肉 (自製或市售), 切丁(約0.5公分)250 克
-
香油½ 大匙
叉燒包麵糰
-
水160 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
低筋麵粉280 克
-
40 克 無水奶油豬油40 克
-
玉米粉120 克
-
糖80 克
-
泡打粉10 克
蒸煮
-
水500 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
4.8 g
Kalorie
955 kJ /
228 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
35.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超人氣港式點心
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan