Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
叉燒餡
- 40 克 沙拉油
- 50 克 低筋麵粉
- 240 克 水
-
3
大匙 紅麴醬
nebo 3 大匙 蕃茄醬 - 2 大匙 蠔油
- 1 大匙 醬油
- 50 克 二砂糖
- 250 克 叉燒肉 (自製或市售), 切丁(約0.5公分)
- ½ 大匙 香油
叉燒包麵糰
- 160 克 水
- 1 茶匙 乾酵母粉
- 280 克 低筋麵粉
-
40
克 豬油
nebo 40 克 無水奶油 - 120 克 玉米粉
- 80 克 糖
- 10 克 泡打粉
蒸煮
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 955 kJ / 228 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.5 g